Мед Атлант

Гайда у кіно! Які фільми показують у кінотеатрах Івано-Франківська

Кінотеатри Івано-Франківська продовжують тішити кіноманів прем’єрами. У прокаті бойовики, комедії, кримінальні драми та мультфільми. Тож збирайте компанію друзів і гайда кіно!  І не забудьте захопити солодкий (або ж солоний) попкорн. 

МІСТО розповідає, які фільми показують у кінотеатрах міста.

Загін самогубців: Місія навиліт

Жанр: бойовик, фантастика

Режисер: Джеймс Ганн

Країна:  США

Актори: Марго Роббі, Ідріс Ельба, Юель Кіннаман

Ласкаво просимо до пекла або Бель Рів, в’язниці із найвищим рівнем смертності в США. Місце, де утримуються найнебезпечніші лиходії світу. Злочинці згодні на все, аби вибратися, навіть приєднатись до суперсекретної оперативної групи Загін «Ікс»! Яке ж смертельно-небезпечне завдання заплановано на сьогодні? Збираємо разом Бладспорта, Миротворця, Капітана Бумеранга, Щуроловку 2, Саванта, Кінґ Шарка, Блекґарда, Джавеліна та улюбленицю публіки, неврівноважену Харлі Квін. Видаємо зброю і скидуємо (у прямому сенсі слова) на віддалений ворожий острів Корто Мальтезе. Просуваючись джунглями, повними бойовиків та партизанів, Загін прямує до місця виконання свого завдання. Разом з ними – лише полковник Рік Флеґ, який один може змусити поганців гарно поводитись та…урядова команда «технарів» Аманди Воллер, яка відстежує кожен їхній крок. Ну і як завжди, один неправильний хід – і неминуча смерть (від рук ворога, товариша по команді чи самої Воллер). Якщо хтось хотів би зробити ставку у цій грі, то найрозумніший хід – ставити проти всіх них.

Рок дог 2

Жанр:мультфільм, комедія, сімейний

Режисер:Марк Балдо

Країна:  США

За рік після подій першої частини анімації «Рок Доґ» Боді та його група не лише стали знаменитостями свого містечка, а й знайшли відданих шанувальників! Однак коли група отримує унікальну пропозицію гастролювати із поп-хітом, Боді та його друзі починають розуміти, що слава має свою ціну. А ще те, що лише залишаючись вірним собі, ти зможеш розкрити справжню силу рок-н-ролу!

Круїз у джунглях

Жанр:пригоди

Режисер:Хауме Кольет-Серра

Країна:  США

Актори:Двейн Джонсон, Емілі Блант, Джессі Племонс

Лілі вирушає у подорож із Лондона до джунглів Амазонки та винаймає старенький, але затишний, пароплав «Ла Кіла», яким керує капітан Френк Вольф. Вона хоче відшукати давнє дерево із надзвичайними цілющими властивостями, що може змінити майбутнє медицини. Протягом цього епічного квесту Лілі та Френк зіштовхуються з незліченними небезпеками та магічними силами, які ховаються в оманливій красі непрохідних тропічних лісів. Однак, розкриваючи таємницю загубленого дерева, герої розуміють, що ставки стали ще вищими. Тепер їхня доля та доля усього людства висить на волосині.

Час

Жанр:драма, містика, трилер

Режисер:М. Найт Шьямалан

Країна:  США

Актори:Гаель Гарсія Берналь, Вікі Кріпс, Томасіна МакКензі

Сім’я відправляється на віддалений тропічний острів, щоб відпочити і прекрасно провести час разом. Згодом вони розуміють, що за кілька годин перебування там постаріли на десятки років. Тепер все їхнє життя – лише питання часу…

Очі Змії: Початок G I.Joe

Жанр:екшн, пригоди, фантастика

Режисер:Роберт Швенке

Країна:  США

Актори:Генрі Голдінг, Самара Вівінг, Урсула Корберо

Культова франшиза G.I.Joe, яка зібрала армію фанів по всьому світі, отримала спін-оф. Історія походження загадкового і смертоносного ніндзя “Очі Змії”. Він завжди у чорному і ніколи не знімає свою маску.

Зарваниця

Жанр:документальний

Режисер:Ярема Малащук, Роман Хімей

Країна: Україна

Щороку тисячі християн Західної України вирушають у пішу ходу до урочища «Зарваниця». Поміж молитвами паломники діляться новинами, хваляться нажитим добром, фотографують каплиці, дають інтерв’ю, бачать чудеса. Бачать чудеса?

 

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...