Мед Атлант

69 депутатів Івано-Франківщини знехтували вимогами антикорупційного законодавства

Органами прокуратури Івано-Франківської області належним чином організовано роботу щодо забезпечення обов’язкової участі прокурора у розгляді протоколів про адміністративні правопорушення, пов’язані з корупцією.

Так, за принципової позиції прокурорів на осіб, які знехтували вимогами антикорупційного законодавства та не подали своєчасно декларації, накладено штрафи на понад 100 тис грн. Повідомляють в Івано-Франківській обласній прокуратурі.

Серед притягнутих цьогоріч до відповідальності: 69 – депутати місцевих рад, 24 – посадові особи юридичних осіб публічного права, 8 – поліцейські, 6 – посадові особи органів місцевого самоврядування та ін.. Зокрема, у липні притягнуто до адміністративної відповідальності за ч. 1 ст. 172-6 КУпАП і застосовано штраф в розмірі 850 грн стосовно колишнього депутата Городенківської районної ради, який несвоєчасно без поважних причин подав декларацію за 2020 рік, – повідомляють у прокуратурі.
Аналогічні адмінстягнення призначено керівнику одного із комунальних підприємств Калуської міськради, трьом працівникам держлісгоспу, екс-працівнику Коломийської виправної колонії.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...