Мед Атлант

Третя поразка: “Прикарпаття” поступилося “Оболоні”

Після стартової розгромної перемоги над “Ужгородом” Івано-франківська команда зазнала вже третьої поспіль поразки. У столиці України “Прикарпаття” знову поступилося дуже незручному супернику – “Оболоні”.

Ледь не перший момент у грі завершився голом у ворота гостей – з допомогою невеликого рикошету Слободян відкрив рахунок.
Перша ліга. 4 тур. «Оболонь» – «Прикарпаття» – 3:1.  Слободян (14), Батальський (25), Мурза (90+4) – Барчук (38), – повідомляють на сторінці МФК “Прикарпаття”.
На 25-й хвилині Пастух грубо помилився на лінії штрафного, чим сповна скористався Батальський. Однак ще до перерви Барчук відквитав один м’яч – 2:1.
У другому таймі Івано-франківці діяли активніше, намагаючись зрівняти рахунок. Але м’яч вперто не йшов у ворота господарів. А наприкінці поєдинку, коли “Прикарпаття” великими силами пішло вперед, після перехоплення і пасу Мурза реалізував фактично вихід сам-на-сам – 3:1. “Оболонь” продовжила свою серію без поразок і піднялася на четверте місце, а “Прикарпаття” програло третій матч поспіль і тепер займає 13-у позицію.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...