Мед Атлант

Хотіли хабар за продаж металічних труб: на чому “погоріли” посадовці Івано-Франківськтеплокомуненерго

Керівник та головний інженер Івано-Франківськтеплокомуненерго вимагали неправомірну вигоду в громадянина за продаж металічних труб, які перебували у власності установи.

Такі дані опубліковані в  ухвалі Івано-Франківського міського суду від 17 серпня 2021 року у справі № 344/13003/21, провадження № 1-кс/344/5115/21.

Директор комунального підприємства “Івано-Франківськтеплокомуненерго” Герасименко Євгеній Васильович діючи умисно, спільно з головним інженером Кобилянським Михайлом Васильовичем,  та підлеглими… вимагають неправомірну вигоду у громадянина  за продаж металічних труб, які знаходяться на балансі установи, без оформлення офіційної документації, – така інформація є версією слідства.

Наразі Івано-Франківський міський суд своєю ухвалою надав дозвіл на проведення обшуку за місцем роботи директора підприємства Герасименка Євгенія та головного інженера Кобилянського Михайла за адресою вул. Б. Хмельницького, 59 у Івано-Франківську. Слідство проводить РУП ГУНП в Івано-Франківській області.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...