Мед Атлант

116 мішків сміття назбирав активіст після фестивалю у Чукалівці

Мешканець Чукалівки, Івано-Франківської ТГ Василь Яковишин власноруч прибрав на  місцевому стадіоні від сміття, яке вже понад тиждень лежало після проведення недавнього фестивалю.

Про це активіст написав на своїй інстаграм-сторінці.

Посвяткували і пішли! Тиждень пройшов, ніхто і не спішить прибрати. Соромно за своїх односельців і за гостей. З кожним днем сміття розліталось ще далі. Сьогодні (23 серпня, – ред.) вийшов на пробіжку і жахнувся від побаченого, вирішив щось змінити. Машина, причеп, декілька пар рукавиць, сміттєві пакети, трохи часу і бажання щось змінювати та любов до рідної землі. Запостив з надією, що хтось мотивується зробленим. Світ потрібно змінювати з себе Якщо б кожний з нас виділив пів дня на рік на такі речі, то жилось би трішки приємніше і веселіше. Мій улов – 116 мішків зі сміттям. Одну “купу” не встиг. Залишив пакети сміттєві та рукавиці з надією, що знайдеться ще хтось. Прохання повідмічати людей, які скерують вивіз зібраного сміття! Будьте патріотами своєї землі!, – написав Василь Яковишин.

Сміття, активіст, вивозив своєю машиною зі своїм причепом до узбіччя біля асфальту, куди легко приїхати сміттєвозом.

На полігон би просто не вистачило часу возити. Усі ті пакети, які були катастрофічно рвані, я замінив. Я просто місцевий, якому не байдуже, в яких умовах проживати. Мене навіть не було на фестивалі. Я просто приїхав з відпочинку, глянув на це “свинство” і зрозумів, що ніхто нічого не зробить, а жити хочеться в чистій країні. В мене це вже давненько – по дорозі у магазин я збираю всяке сміття, а дійшовши викидаю в смітник біля нього. Уявіть, якщо б усі так робили, то як би виглядала країна, – ділиться Василь Яковишин.

Пізніше активісту стало відомо, що його односелець найняв “Камаза” і сміття вивезли.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...