Мед Атлант

На «Козацьких забавах» лісівники завоювали більшість призових місць

У Ворохті з нагоди 30-річчя Незалежності України відбулися культурно-спортивні змагання «Козацькі забави».

Лісівники Озернянського лісництва ДП «Ворохтянський лісгосп» були фаворитами турніру, де завоювали чи не усі призові місця.

Майстер лісу Юрій Федорчук здобув перше місце з піднімання гирі. Результатом переможець здивував не тільки колег-лісівників, а й досвідчених спортсменів, зокрема головного суддю змагань – триразового чемпіона світу з гирьового спорту – Валентина Бербеничука.

Перше місце серед ворохтянців з армреслінгу впевнено зайняв майстер лісу Володимир Ілитчук. Переможець навіть після офіційних спарингів не поступився жодному з глядачів.

Рівних спортсменам-лісівникам не було і в підніманні колоди. Перемогу здобув Руслан Слюсарчук, лісоруб Озернянського лісництва. Лісівник 55 разів підняв 55-кілограмовий снаряд у встановлений для цього час. До слова, Руслан Слюсарчук із династії лісорубів – Слюсарчуків, які з діда-прадіда славились богатирською силою та міццю.

У боротьбі на колоді майстер лісу Роман Стручук виборов друге місце, хоча увесь час лідирував у цій вправі. Срібну нагороду у метанні булави впевнено завоював і майстер лісу Озернянського лісництва Василь Ілитчук.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...