Мед Атлант

У Долині священничий гурт “Кайрос” дав сольний концерт

В рамках святкування Дня Незалежності України з благословення Митрополита Володимира в Долині відбувся сольний концерт священничого гурту “Кайрос” з релігійно-патріотичною програмою.

Для багатьох гостей міста було справжньою несподіванкою, що священники можуть бути ще й музикантами. На святі лунали сучасні християнські, патріотичні та авторські пісні гурту.

До священичого гурту «Кайрос» входять священники Долинського та Болехівського деканатів УГКЦ: о. Дмитро Павлик (бас-гітара, вокал), о. Богдан Тисяк (соло гітара, вокал), о. Василь Бурій (ударні, вокал), о. Ігор Ліпчанський (саксофон, сопілка), о. Володимир Савчин (соліст гурту), хорист Роман Пінах (скрипка), дяк-регент Володимир Кіндра (музичний керівник гурту, клавіші, вокал), о. Олег Мацьків (співпрацював з гуртом як соліст).

У святі також взяли участь молодий вокальний колектив “Грація” Болехівської музичної школи (керівник Юлія Мороз), диякон Пахомій з Гошівського монастиря, Галина Курус та Роман Волочковський, які дарували слухачам патріотичні пісні.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...