Мед Атлант

“Прикарпаття” розпочало підготовку до другої частини сезону. ФОТО

У вівторок, 25 січня, гравці, тренери та персонал івано-франківського “Прикарпаття” вперше після відпустки зібралися разом на стадіоні зі штучним покриттям “Хет-трик Арена”.

У підопічних Олега Рипана відбулося одразу два тренування: вранці – кросова підготовка та робота з м’ячами, а після обіду тренерський штаб провів тестування, щоб визначити функціональний стан гравців і спланувати навантаження у тренувальному процесі. Завтра футболісти пройдуть планове медобстеження.

До старту весняної частини чемпіонату “Прикарпаття” проведе три навчально-тренувальні збори. Перші два НТЗ відбудуться в Яремче та Івано-Франківську. У високогір’ї Карпат вже традиційно закладатиметься фундамент фізичної і функціональної підготовки, а до обласного центру команда приїжджатиме на контрольні поєдинки. Чимало уваги буде приділено біговим вправам, роботі у тренажерних залах і тренуванням на штучному майданчику “Хет-трик Арени”. Саме тут відбудуться спаринги із західноукраїнськими командами Першої і Другої ліг ПФЛ.

Третій навчально-тренувальний збір івано-франківців пройде у Винниках, де “зелено-жовті” повноцінно готуватимуться на базі Академії футболу ФК “Рух”. Окрім ігрових занять на футбольних полях останнього покоління заплановано кілька контрольних поєдинків. Нагадаємо, що весняна частина Першої ліги для “Прикарпаття” розпочнеться 19 березня – домашнім матчем 21-го туру чемпіонату з “ВПК-Агро”.

Читайте також: Франківськ потрапив у фінал конкурсу Молодіжна столиця України

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...