Мед Атлант

Дорога Н-18 Івано-Франківськ – Тернопіль: плани на поточний рік

Погодні умови початку лютого сприяють здійсненню робіт на дорогах державного значення. Це заходи з упорядкування смуг відведення: видалення порослі, поглиблення кюветів, прибирання від сміття та зміцнення узбіч.
Такі роботи здійснюються на дорозі Н-18 Івано-Франківськ – Тернопіль на об’їзній Тисмениці (км 4+657 – км 11+657), в селах Клубівці та Олешів.
Начальник Служби автомобільних доріг в Івано-Франківській області Василь Буджак:
«Ми перейшли на цілорічний режим роботи на об’єктах, зокрема будівельно-монтажних на мостах. Відсутність снігового покриву і плюсова температура сприяють якісному виконанню завдань. Минулого року здійснено знайний обсяг робіт на 33-кілометровій ділянці дороги Н-18 Івано-Франківськ – Тернопіль. Як тільки дозволить температурний режим – розпочнемо ремонт зі зміцненням основи дорожнього одягу та влаштуванням двох шарів асфальтобетону на чотирисмуговій ділянці цієї дороги з км 0+000 до км 4+657, тобто від Івано-Франківська до Тисмениці. Завершимо облаштування трьох кільцевих розв’язок на виїздах із Тисмениці, а також ремонт дороги від Тисмениці через Хом’яківку до кільцевої розв’язки з дорогою Н-10 Стрий – Мамалига в Марківцях».
Продовжуються роботи й на інших ділянках дороги Н-18 Івано-Франківськ – Тернопіль: зокрема влаштування тротуарів та пішохідних доріжок у населених пунктах, верхнього шару щебенево-мастикового асфальтобетону в селі Нижнів.
Ремонт здійснюється за Національною програмою Велике будівництво.

 

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...