Мед Атлант

У Франківську помер відомий лікар-анестезіолог

У Франківську помер лікар-анестезіолог Мазурок Юрій Сергійович, який у минулому очолював відділення анестезіології міського пологового будинку.
“До створення обласного перинатального центру багато наших колег працювало з Юрієм Сергійовичем. Він був професіоналом, хорошим організатором, надійним колегою, користувався повагою в колективі та любов’ю пацієнтів. Важко втрачати тих, хто був поруч у складних акушерських ситуаціях, як вдень так і вночі, завжди готовий був прийти на допомогу своїм колегам, віддавав своє вміння і знання молодим лікарям. Сум, жаль, сльози…” – йдеться в дописі
Довідково:
Юрій Сергійович народився 3 лютого 1942 року. Медичний університет закінчив в 1971 році. Одразу по закінченню, в 1971 році прийшов на роботу в Міський пологовий будинок. Працював лікарем-анестезіологом. З серпня 1993 трудився на посаді завідуючого відділенням Анестезіології та інтенсивної терапії.
У вересні 2010 році вийшов на пенсію. Роботі в Міському пологовому будинку присвятив сорок років свого життя.
Колеги зазначають, що Юрій Сергійович був дуже хорошим спеціалістом. На роботі – життєрадісний, активний, творчий. Його вважали душею компанії. Пан Мазурок користувався великою повагою серед колег.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...