Мед Атлант

«Прикарпаття» зіграло два недільні матчі з аматорськими командами. ФОТО

Другий тиждень підготовки до весняної частини сезону 2021/22 івано-франківська команда завершила двома спарингами з учасниками чемпіонату ААФУ. Недільні поєдинки відбулися на штучному полі «Хет-трик Арени», в яких «Прикарпаття» зіграло двома різними складами.

Проце повідомляє пресслужба команди.

Перша гра проти земляків з «Прикарпаття-Тепловика» пройшла у форматі «2 тайми по 30 хвилин» і завершилася впевненою перемогою першолігової команди — 6:1. Хет-триком у цьому спарингу відзначився Андрій Хома, ще по одному голу до свого активу записали одразу три Романи — Кузьмин, Барчук і Дитко. Єдиний м’яч у дублерів забив Іван Дмитрук.

У другому спарингу суперником «Прикарпаття» був лідер групи 1 аматорського чемпіонату України — «Агрон» (Великогаївська ОТГ, Тернопільська обл.). Цей поєдинок команди зіграли у форматі «2 тайми по 40 хвилин», і він у підсумку не визначив переможця — 2:2.

В середині першого тайму Володимир Рудюк відкрив рахунок, однак вже за дві хвилини Тарас Червонецький зрівняв цифри на табло — 1:1. По перерві івано-франківці створили чимало моментів, і знову могли вийти вперед, але не використали свої нагоди. Натомість в одній з контратак «Агрона» м’яч влучив в руку Семотюку, і пенальті чітко реалізував Віктор Ковалик.

Наприкінці поєдинку «Прикарпаття» притисло суперника до власній половині поля, двічі Роман Дитко «пробачив» гостей з Тернопільщини, не влучивши у ворота із забійних позицій. На останній хвилин він же заробив 11-метровий, який сам і виконав — бойова нічия 2:2.

«Прикарпаття» (Івано-Франківськ) — «Прикарпаття-Тепловик» (Івано-Франківськ) — 6:1 (3:0)
Голи: 3-Хома, Кузьмин, Барчук, Дитко — Дмитрук

«Прикарпаття» (Івано-Франківськ) — «Агрон» (Великогаївська ОТГ, Тернопільська обл.) — 2:2 (1:1)
Голи: Рудюк (20), Дитко (80, пен.) — Червонецький (22), Ковалик (70, пен.)

Наступного тижня «Прикарпаття» проведе одразу два повноцінні контрольні матчі з першоліговими суперниками. 10 лютого до Івано-Франківська завітає хмельницьке «Поділля», а наступного дня — волочиський «Агробізнес». Обидва поєдинки пройдуть на «Хет-трик Арені», початок о 14-00.

Читайте також: 21-річний Марусяк з Прикарпаття показав другий топрезультат України в історії Олімпіад у стрибках з трампліна

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...