Мед Атлант

Митрополит Володимир освятив пам’ятні дошки парохам у Болехові

У неділю, 19 лютого, Івано-Франківський Архієпископ і Митрополит Владика Володимир Війтишин освятив меморіальні дошки на честь колишніх парохів парафії – отця Микола Дерлиці та отця Павла Витвицького.

Подія відбулась у Парафії святого Івана Богослова, що у селі Витвиця, Болехівського протопресвітеріату. Митрополита Володимира вітали на церковному подвір’ї хлібом-сіллю, а зібране духовенство на чолі з адміністратором храму, о. Володимиром Калітою запросили Архієрея очолити святкове богослужіння. Про це повідомив Департамент інформації Івано-Франківської Архієпархії УГКЦ.

Роздумуючи в часі проповіді над притчею про блудного сина, Архієрей говорив про втечу з дому Небесного Отця до далекого краю. Цим місцем є часто спосіб життя, який не пов’язаний з Богом, де панує гріх і панують похоті.

Деякі люди вважають, що дотримання Божих заповідей та законів є обмеженням можливостей, а хтось переконаний, що сам повноцінно і цікаво зможе жити без Божої допомоги. Але Бог, як люблячий Батько, завжди любить нас і готовий прийняти нас, де б ми не були, і що б не робили, – сказав Архієрей.

За його словами, нам потрібно проаналізувати своє життя, запрошувати Господа у наше життя і тільки тоді наша дорога буде легкою та успішною.

Господь завжди хоче нам допомогти, обійняти і сказати, що все буде добре, щоб ми не боялися, – запевнив Митрополит.

Після святої Літургії відбулося освячення меморіальних дошок на честь колишніх парохів парафії – отця Миколи Дерлиці та отця Павла Витвицького. Також, Владика освятив воду та покропив нею усіх присутніх та благословив святий храм.




Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...