Мед Атлант

Ми звертаємося до ЄС щодо невідкладного приєднання за спецпроцедурою — Зеленський

Президент Володимир Зеленський заявив, що Україна звернулася до ЄС з проханням про невідкладне приєднання, а російських солдатів закликав кидати техніку та тікати.

Ми звертаємось до Європейського Союзу щодо невідкладного приєднання України за новою спеціальною процедурою. Ми вдячні партнерам за те, що вони поряд з нами. Але наша мета – бути разом з усіма європейцями і головне – бути на рівних. Я впевнений, що це справедливо. Я впевнений, що це можливо, — зазначив він у зверненні, передає Суспільне.

Він також звернувся російської до військових РФ.

Ще раз: чотири з половиною тисячі вбитих російських окупантів. Кидайте вашу техніку. Йдіть звідси. Не вірте вашим командирам. Не вірте вашим пропагандистам. Просто врятуйте ваше життя, — наголосив Зеленський.

Він також повідомив, що 27 лютого поспілкувався з президентами Португалії, Литви, Франції, Польщі, а також прем’єр-міністрами Бельгії, Іспанії та Великої Британії.

Підтримка від нашої антивоєнної коаліції – безумовна і безпрецедентна. Європа закрила небо для всіх російських літаків. Глобальний бізнес відмовляється від будь-яких зв’язків з російськими компаніями. Подивимось, чим закінчиться цей тиждень для російської валюти – яким буде падіння рубля, — відзначив президент.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...