Мед Атлант

Як людям з інших регіонів отримати соцвиплати на Прикарпатті

На Івано-Франківщині для безперебійної виплати соціальних допомог, пільг та субсидій людям, які вимушено переїхали з інших регіонів України, створили альтернативні способи нарахування грошей. Вони діятимуть у період воєнного стану.

Про це під час брифінгу повідомила виконувачка обов’язків директора департаменту соціальної політики обласної військової адміністрації Галина Сеник, пише Суспільне Карпати.

За її словами, Міністерство соцполітики спрямує гроші через “Ощадбанк”, який перераховуватиме їх на банківські рахунки людей. Однак тим, хто отримував виплати через “Укрпошту”, банк зарахує гроші через міжнародну платіжну систему MyTransfer. Щоб отримати гроші, людям необхідно буде звернутися до найближчого відділення “Ощадбанку” чи “Укрпошти”.

“На центральному рівні Міністерство соціальної політики забезпечить фінансування грошових допомог, пільг та субсидій відповідно до чинних реєстрів отримувачів. Для того, щоб отримати грошовий переказ, достатньо звернутися з паспортом та довідкою про присвоєння ідентифікаційного коду до будь-якого відділення “Ощадбанку” та “Укрпошти” на території України. Зробити це можна протягом 60 календарних днів з дати зарахування переказів”, — сказала Галина Сеник.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...