Мед Атлант

В Івано-Франківській області ліквідовано 44 пожежі: 35 з них сухої трави

Минулої доби підрозділами Головного управління ДСНС України у Івано-Франківській області ліквідовано 44 пожежі, з них 38 сухої трави.

Про це повідомило Головне управління ДСНС України в Івано-Франківської області.

Зокрема:

18 березня о 10:40 в селі Рошнів Івано-Франківського району виникла пожежа недіючої дерев’яної господарської будівлі на площі 120 м.кв. Причина виникнення пожежі встановлюється.
о 11:11 в селі Верхня Липиця Івано-Франківського району виникла пожежа сухої трави на відкритій території на площі 800 м.кв. Причина виникнення пожежі встановлюється.
о 11:31 в селі Блюдники Івано-Франківського району виникла пожежа сухої трави на відкритій території на площі 1000 м.кв. Причина виникнення пожежі встановлюється.
о 12:02 в селищі Рожнятів Калуського району виникла пожежа сухої трави на відкритій території на площі 500 м.кв. Причина виникнення пожежі встановлюється.
о 12:22 в місті Івано-Франківськ на вулиці Незалежності виникла пожежа електрощитової в під’їзді на п’ятому поверсі одинадцятиповерхового житлового будинку. Причина виникнення пожежі встановлюється.
о 12:08 в місті Городенка на вулиці Винниченка виникла пожежа сухої трави на відкритій території на площі 500 м.кв. Причина виникнення пожежі встановлюється.
о 13:49 в селі Кулачківці Коломийського району виникла пожежа сухої трави на відкритій території на площі 2 га. Причина виникнення пожежі встановлюється.
о 14:17 в селі Росохач Коломийського району виникла пожежа сухої трави на відкритій території на площі 500 м.кв. Причина виникнення пожежі встановлюється.
о 14:19 в селі Колоколин Івано-Франківського району виникла пожежа сухої трави на відкритій території на площі 1000 м.кв. Причина виникнення пожежі встановлюється.
о 14:43 в селі Пасічна Надвірнянського району виникла пожежа стіни двоповерхового дерев’яного житлового будинку. Причина виникнення пожежі – порушення правил пожежної безпеки під час влаштування пічного опалення.
о 14:44 в місті Коломия на вулиці Мазепи виникла пожежа сухої трави на відкритій території на площі 1 га. Причина виникнення пожежі встановлюється.
о 14:55 в місті Івано-Франківськ на вулиці Шашкевича виникла пожежа крівлі та вентиляційних каналів на горищі приміщення кухні ресторану. Причина виникнення пожежі встановлюється.
о 15:04 в селі Голосків Коломийського району виникла пожежа сухої трави на відкритій території на площі 1 га. Причина виникнення пожежі встановлюється.
о 15:20 в селі Чесники Івано-Франківського району виникла пожежа сухої трави на відкритій території на площі 2 га. Причина виникнення пожежі встановлюється.
о 15:23 в селі Тулова Коломийського району виникла пожежа сухої трави на відкритій території на площі 800 м.кв. Причина виникнення пожежі встановлюється.
о 15:30 в селі Пійло Калуського району виникла пожежа сухої трави на відкритій території на площі 1 га. Причина виникнення пожежі встановлюється.
о 16:12 в місті Тлумач Івано-Франківського району виникла пожежа сухої трави на відкритій території на площі 1,5 га. Причина виникнення пожежі встановлюється.
о 16:13 в селі Кінчаки Івано-Франківського району виникла пожежа сухої трави на відкритій території на площі 800 м.кв. Причина виникнення пожежі встановлюється.
о 16:49 в селі Підпечари Івано-Франківського району виникла пожежа сухої трави та чагарників на відкритій території на площі 1 га. Причина виникнення пожежі встановлюється.
о 17:24 в селі Перенівка Івано-Франківського району виникла пожежа сухої трави та чагарників на відкритій території на площі 1000 м.кв. Причина виникнення пожежі встановлюється.
о 18:54 в селищі Отинія Коломийського району виникла пожежа сухої трави на відкритій території на площі 1 га. Причина виникнення пожежі встановлюється.
о 19:11 в селі Пнів Надвірнянського району виникла пожежа сухої трави на відкритій території на площі 600 м.кв. Причина виникнення пожежі встановлюється.
о 19:12 в селі Коростовичі Івано-Франківського району виникла пожежа сухої трави на відкритій території на площі 0,1 га. Причина виникнення пожежі встановлюється.
о 19:24 в селі Лісний Хлібичин Коломийського району виникла пожежа сухої трави на відкритій території на площі 3 га. Причина виникнення пожежі встановлюється.
о 19:43 в селі Вікторів Івано-Франківського району виникла пожежа сухої трави на відкритій території на площі 0,1 га. Причина виникнення пожежі встановлюється.
о 19:54 в селі Гузіїв Калуського району виникла пожежа сухої трави на відкритій території на площі 0,1 га. Причина виникнення пожежі встановлюється.
о 20:22 в селі Зібранівка Коломийського району виникла пожежа сухої трави на відкритій території на площі 900 м.кв. Причина виникнення пожежі встановлюється.
о 23:53 в селищі Заболтів Коломийського району виникла пожежа дерев’яної електроопори на відкритій території. Причина виникнення пожежі встановлюється

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...