Мед Атлант

Франківський драмтеатр запрошує на свої вистави

Франківський драмтеатр запрошує на вистави цього тижня.

30 березня о 16:00 – спогад на дві дії “FELIX AUSTRIA”
Запрошуємо вас до щасливого міста старої Австрії, наповненого ароматами бузку, переказами про Мармулядову пожежу і таємницями його мешканців, що оживуть у споминах головної героїні цієї примарної історії.
Квитки можна придбати у касі театру та онлайн: https://if.kontramarka.ua/uk/feliks-avstria-58965.html
 1 квітня о 16:00  комедія на дві дії “ЗАНАДТО ОДРУЖЕНИЙ ТАКСИСТ”
Дві красуні Барбара і Мері живуть у щасливих шлюбах… з одним чоловіком! І навіть не здогадуються, що його шаленої енергії та неймовірних вигадок вистачає на обидвох.
Як виплутається і чи виплутається Джон Сміт з цієї ситуації? Тим більше, що справу ведуть двоє аж надто прискіпливих інспектори поліції…
 Квитки можна придбати у касі театру та онлайн: https://if.kontramarka.ua/…/zanadto-odruzenij-taksist…
 3 квітня о 16:00  комедія “ТАКСИСТ-2, або Кохання на швидкості”
Мазунчик долі «занадто одружений таксист» Джон Сміт вже 16 років живе у щасливих шлюбах… з двома чарівними дружинами. Так, напевно, тривало б і надалі, якби одного дня їхні діти… Але стоп, жодних спойлерів.
Хочете знати що сталося? Чому геніальна схема чесного двоєженця опинилася на межі провалу? Як буде виплутуватися з цього рейваху досвідчений махінатор?
Заходьте на гостину до Смітів і побачте все на власні очі.  Але попереджаємо: наближатися до цієї сім’ї небезпечно — усіх навколо затягує у коловорот подій на шаленій швидкості!
 Квитки можна придбати у касі театру та онлайн: https://if.kontramarka.ua/…/taksist-abo-kohanna-na…
Зареєструватись на для безкоштовного перегляду можна за посиланням (кількість місць обмежена) – https://docs.google.com/…/10QlpQPXMnc3jobyC55s9dxm…/edit

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...