Мед Атлант

В Івано-Франківську викрили прикарпатців, які налагодили схему продажу небезпечного наркотику.ФОТО

Поліцейські Івано-Франківщини викрили прикарпатців, які налагодили схему продажу особливо небезпечного наркотичного засобу.

Про це повідомляє поліція Івано-Франківської області.

Майже пів кілограма канабіса вилучили правоохоронці у двох франківців під час обшуків. Вартість вилученого сягає близько 100 тисяч гривень. Одного із фігурантів затримано в процесуальному порядку, іншому вирішується питання про повідомлення підозри, – йдеться у повідомленні.

Оперативники Івано-Франківського районного управління поліції спільно з колегами з управління боротьби з наркозлочинністю в Івано-Франківській області ДБН НПУ викрили двох прикарпатців, які займалися збутом особливо небезпечного наркотичного засобу канабіс на території обласного центру.

Під час обшуків за місцями проживання та в автомобілях зловмисників правоохоронці вилучили: зіп-пакети із вмістом наркотичного засобу канабіс, пакувальний матеріал, ваги, чорнові записи, мобільні телефони, які використовувались у злочинній діяльності, кошти, отримані від продажу наркотиків, а також сухі рослини конопель, які фігуранти виростили на присадибних ділянках з метою збуту.

Вилучене направлено на дослідження до експертно-криміналістичного центру.

56-річного мешканця обласного центру слідчі Івано-Франківського РУП затримали в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Йому повідомили про підозру за ч. 2 ст. 307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України. Також судом обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою із можливістю внесення застави.

Щодо іншого, 53-річного, франківця вирішується питання про повідомлення підозри за ч. 1 ст. 307 Кримінального кодексу України та обрання міри запобіжного заходу.

Процесуальне керівництво здійснює окружна прокуратура міста Івано-Франківська.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...