Мед Атлант

Франція заарештувала віллу та квартиру російського олігарха Фрідмана

У Франції було заарештовано віллу та квартиру підсанкційного російського олігарха Михайла Фрідмана.

Про це повідомила російська агенція розслідувань The Insider з посиланням на документ французького Міністерства фінансів.

Було заарештовано віллу Copab у Сен-Тропе, яка, згідно з розслідуванням “Схем” (“Радіо Свобода”), належить сім’ї засновника “Альфа-банку” Михайла Фрідмана.

Вілла записана на французьку фірму SNC COPAB. Її бенефіціарами є дочки Михайла Фрідмана Лариса та Катерина Фрідман, ще 1% належить його колишній дружині Ользі Айзіман. Документи, що підтверджують це, є у розпорядженні “Схем”.

Зазначається, що Фрідман заробляв на віллі від 180 тис. євро до 440 тис. євро на місяць завдяки її здачі в оренду. На території вілли є басейн, сауна, хамам, джакузі та окремий майданчик для гвинтокрила.

Крім того, у Парижі було також заарештовано квартиру Фрідмана. Вона так само записана на дочок та дружину Фрідмана через компанію SCI.

Russian businessman, co-founder of Alfa-Group Mikhail Fridman attends a conference of the Israeli Keren Hayesod foundation in Moscow on September 17, 2019. (Photo by Pavel Golovkin / POOL / AFP) (Photo credit should read PAVEL GOLOVKIN/AFP via Getty Images)

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...