Мед Атлант

Вихованці польської музичної школи підтримали франківців і переспівали пісню “Все буде Україна”

На початку квітня цього року франківські виконавці – бенд 7TEEN’S, співачка TAYNA, гурт iNshi, студенти УКД Аня Луцька, Денис Терентяк, Дарина Луцька (Darika), Софія Федорів, Вікторія Колобейчук, співачки RINA, Мар’яна Ромась та Христина Аксьонова – презентували патріотичну пісню “Все буде Україна”.

Всі виконавці – вихованці франківського продюсерського центру STAR TEAM.

“Ми не можемо стояти осторонь обдарованих дітей, які зараз залишилися сам на сам з цією проблемою. Як команда продюсерського центру STAR TEAM хочемо підтримати їх. Тому організували таку роботу, допомогли їм об’єднатися. Адже ідея пісні виходила саме від дітей. Вони самі її написали, самі її нам показали. А ми допомогли її реалізувати. Ми дуже раді, що діти об‘єднуються, незважаючи не все, діти творять, висловлюють свою думку, те, що їх зараз хвилює, що болить”, – прокоментували тоді реліз керівники продюсерського центру Катерина Горіна та Ірина Батюк.

На знак солідарності з Україною вихованці музичної школи сусідньої держави Польщі підтримали наших франківців та створили римейк цього треку під назвою “Wolna Ukraina”.

Композиція “Wolna Ukraina“ – це ще одне підтвердження того, що нас підтримує весь світ і весь світ з нами.
А, отже, ми ще на крок ближче до перемоги.

Над втіленням цієї патріотичної ідеї в життя працювали Ірина Батюк та керівники Радомської школи року Юля Зєнтек і Микола Ганабісінський.

“Я дуже щаслива, що наші польські друзі підтримали таку ініціативу і діти Радомської школи року долучились до створення цієї колаборації. Це дуже важливо як для дітей нашого продюсерського центру, так і для всієї України. З такою підтримкою ми непереможні”, – ділиться враженнями Ірина Батюк.

Все буде Україна!

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...