Мед Атлант

Держлісгоспи Франківщини передали на фронт 41 автомобіль й кілька тисяч кубометрів деревини

З початку війни росії проти України держлісгоспи Івано-Франківщини передали в зону бойових дій 41 автомобіль високої прохідності, загальною вартістю 6,9 млн гривень.

Про це йдеться на офіційному сайті Івано-Франківського обласного управління лісового та мисливського господарства.

Держлісгоспи області постійно постачають ЗСУ лісоматеріали для облаштування фортифікаційних споруд. Уже передали 2,7 тис. куб. м. лісоматеріалів круглих, 57 куб. м. пиломатеріалів, 705 куб. м. дров на суму 3,95 млн гривень.

Важливо зазначити, що з початку військових дій на проживання в лісництвах лісогосподарських підприємств прийняли понад 400 тимчасово переміщених людей, з тих областей України, де ведуться активні бойові дії. 167 працівників лісогосподарських підприємств області боронять цілісність та незалежність України.

За результатами першого кварталу цього року, державні лісогосподарські підприємства області заготували 144 тис. куб. м. лісопродукції. Обсяг реалізації продукції – 282,7 млн грн, а це 155 % до обсягу реалізації минулого року.

З початку війни державні лісогосподарські підприємства Івано-Франківщини працюють у посиленому режимі. До зведеного бюджету сплачені 108,4 млн грн. Сума сплачених податків у порівнянні з аналогічним періодом минулого року збільшилась на 36,9 млн грн, або на 51,6 %.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...