Мед Атлант

Підтримати ЗСУ: благодійні змагання відбулись серед прикарпатських поліцейських. ФОТО. ВІДЕО

В Івано-Франківську пройшли змагання з багатоборства серед поліцейських Головного управління Національної поліції в області. Головною відмінністю цих змагань від попередніх стало те, що під час їх проведення відбувався збір коштів на підтримку української армії. Зусиллями учасників було зібрано близько 33 тисячі гривень.

Благодійні змагання на підтримку ЗСУ провели 16 липня за сприяння Головного управління ДСНС України в Івано-Франківській області. Участь у турнірі взяло 16 команд з територіальних відділів та відділень поліції, а також 3 команди спеціальних підрозділів: роти поліції особливого призначення, роти патрульної служби поліції особливого призначення «Івано-Франківськ» та корпусу оперативно-раптової дії.
Спершу з вітальним словом до учасників змагань звернувся заступник начальника обласної поліції Остап Білейчук. Він передав командам вітання і побажав перемоги. Також подякував захисникам України за можливість проведення спортивного турніру такого рівня.
За результатами змагань золото завоювала команда роти поліції особливого призначення. Друге місце посіла команда корпусу оперативно-раптової дії, а «бронза» дісталася команді з відділення поліції № 2 (смт Богородчани) Івано-Франківського РУП. Переможців та призерів нагородили кубками, грамотами та цінними подарунками.
Під час спортивного турніру на армію зібрано благодійних внесків у сумі близько 33 тисячі гривень. До благодійної допомоги долучились представники Івано-Франківської ОО ФСТ “Динамо” України.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...