Мед Атлант

У Лисці завершився парафіяльний дитячий табір

З 18 по 22 липня на парафії Парафія Воздвиження Чесного Хреста проходив християнський літній табір для дітей за підтримки благодійного фонду «Карітас Івано-Франківськ УГКЦ» та німецького «Карітасу».

У таборі взяли участь сотні парафіяльних дітей та молоді, а також юні внутрішньо переміщені особи, що знаходяться на парафії, які мали бажання й можливість долучитися до заходу.

Каже Господь Бог каже у Євангелії, щоб пустили дітей до Нього та не боронили їм приходити до Нього. Відтак одним із обов’язків Церкви є поширювати віру християнську. А опікуючись дітьми та молоддю, ми засіваємо ці добрі зерна вже з малого віку, котрі дають плоди вже пізніше протягом цілого життя. Так у це воєнне літо 2022 року ми запалюємося перемогою, Божим благословенням, щоби нести і передавати це іншим, — такі слова під час табору промовив о. Василь Скурчанський, сотрудник парафії Воздвиження Чесного Хреста УГКЦ у селищі Лисець.

Організатори табору висловили вдячність пароху парафії Воздвиження Чесного Хреста о. Федору Бойко за невтомну організаційну роботу та опіку дітей в таборі, а також о. Василю Скурчанському за відслужені Божественні Літургії та катехизації, кухарям за сніданок, обід та підвечірок, аніматорам за цікаву та пізнавальну програму для дітей.

Маємо завершальний п’ятий день табору! Слава Господу Богу за все, особливо за гарну погоду та спокійний час без повітряних тривог! Дякуємо нашим Збройним Силам України!, — промовили організатори табору.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...