Мед Атлант

З вересня кол-центр “Прикарпаттяобленерго” припиняє прийом показників лічильників

З 4 вересня 2022 року диспетчери кол-центру “Прикарпаттяобленерго” припиняють прийом показів лічильників електроенергії від побутових споживачів.

Натомість їх можна буде повідомляти онлайн або через SMS, інформують на Facebook-сторінці компанії.

Як ідеться у дописі, таке рішення ухвалили для того, “щоб розвантажити телефонні лінії для екстреного зв’язку, від якого залежить життя та здоров’я людей”: повідомлення про обірвані проводи, аварійні вимкнення, несправності енергообладнання під напругою, небезпеки ураження струмом.

На сторінці “Прикарпаттяобленерго” просять споживачів до вересня обрати новий спосіб передачі показників лічильників:

  • через Viber-бот;
  • через персональний кабінет споживача на сайті обленерго або за посиланням;
  • через чат-бот на сайті;
  • через SMS повідомлення (згідно з тарифом оператора споживача) на номер 2909 у форматі: 945, номер особового рахунку, показник (чотири останні цифри з лічильника). Або для двозонних лічильників: 945, номер особового рахунку й показник день/показник ніч;
  • зателефонувати в кол-центр за номером 0800-50-40-20 з мобільного, обрати в голосовому меню “вибрати функцію внести показник лічильника”, натиснути “2“.

У пресслужбі “Прикарпаттяобленерго” пишуть, що людям, в яких немає смартфонів або які через стан здоров’я не можуть надати показники лічильника інакше, диспетчери телефонуватимуть самі. Список таких людей формуватимуть під час прийому показників у липні-серпні.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...