Мед Атлант

День цинізму у Маріуполі: окупанти організували концерт на зруйнованому “Азовсталі”

Російсько-окупаційна влада влаштувала у захопленому Маріуполі “День цинізму”. Так, вони організували рок-концерт на зруйнованому заводі “Азовсталі”, а потім так звана “влада” міста запалила символ – вічне полум’я.

За інформацією радника міського голови Маріуполя Петра Андрющенка, рок-концерт правда складався з одного нещасного гітариста.

МраZота влаштувала концерт на Азовсталі. Хоча назвати рок-концертом скиглення поодиного гитариста назвати складно, однак мерзотності картини це не відміняє. Державні волонтери окупантів для окупантів. Добрі, що без цивільно-примусових глядачів. Для остаточної картини залишилось дочекатись вистави у зруйнованому Драматично театру і коло цинічної нелюдяності можна вважати замкнутим. Лють. Просто Лють, – йдеться у його дописі.

Окрім цього відомо, що в українській Маріуполь, тимчасово окупований російськими військами, приїжджали віцепрем’єр росії Марат Хуснуллін та ватажок так званого терористичного угруповання “ДНР” Денис Пушилін. Представник російської влади у Маріуполі провів відкриття Штабу відновлення та разом з ватажком “ДНР” запалили символ – вічний вогонь.

Здається, це символ того пекла, яке чекає на кожного громадянина росії, – попередив Андрющенко.



 

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...