Мед Атлант

“Діти граються – батьки відпочивають” : у Франківську відкрили вуличний мотузковий парк. ФОТО

В Івано-Франківську на базі дитячо-розважального центру «ЧУБІ БУМ» відкрився двоповерховий мотузковий парк. Філософія дитячого центру «Діти граються – батьки відпочивають».

Мотузковий парк самостійно можуть відвідувати діти від трьох років, а молодші тільки з батьками. Сам атракціон поділяється на 12 секції: 6 вгорі та 6 внизу. За словами організаторів, дитяча атракція не боїться погодних умов.
Про ідею відкриття мотузкового парку розповідає маркетинговий директор дитячо-розважального центру «ЧУБІ БУМ» Богдан Ковальчук.

В такий важкий період хочемо робити щось нове, рухатися далі. Життя не стоїть на місці. Було б добре, якби діти відчували, що дитинство триває, – каже маркетинговий директор.

Незадовго до повномасштабного вторгнення у Вроцлаві відкрили розважальний центр схожий на “ЧУБІ БУМ”, який знаходиться в одному з торгових центрів.

Зараз ми вирішили відкрити мотузковий парк в Івано-Франківську. Дитячий центр «ЧУБІ БУМ» – закрите приміщення, там діти граються в середині. Ми хотіли зробити щось таке, що було б на свіжому повітрі, щоб діти на вулиці теж мали розваги, – зазначає Богдан Ковальчук. – Це тільки частина загальної концепції. Ця територія ще не завершена до кінця. Мають бути вуличні меблі, накриття від сонця. Частину заплановано ми вже зробили. Наступного року ми вже повністю завершимо задумане.

Ідею організатори запозичили на європейських виставках.

Ми постійно стараємось їздити на різні виставки. Слідкуємо за новинками, за новими атракціонами для дітей. Думаємо про те, як покращитись, удосконалюватись, – запевняє маркетинговий директор центру.

Атракціон є повністю безпечним та сертифікованим. Він виготовлений у Франції за стандартами ЄС. Загальна висота атракції понад 6 метрів. В секції є різні канати, доріжки, перешкоди, внизу – батут.

В середньому час перебування дітей, для того, щоб вони повністю вивільнили свою енергію і залишились задоволеними – близько години. Батьки можуть весь час спостерігати за дітьми, адже одразу біля парку є відпочинкова зона для них,  – каже Богдан Ковальчук.

Задля безпеки на території парку є інструктор, який може допомогти у разі того, якщо дитина десь застрягне чи перелякається. Робота атракціону під час повітряної тривоги проводиться згідно з законодавством. Мотузковий парк – це вуличний атракціон і в ньому немає укриття. Проте, працівники дають пам’ятки кожному клієнту із зазначеними адресами укриттів.
Ціна входу на атракціон 70 гривень на цілий день. Мотузковий парк працює з 10:30 по 21:00.

Така розвага мало де є, в Івано-Франківську точно немає. Зробили символічну ціну 70 гривень на цілий день і дорослим і батькам. Якщо мама з дитиною заходять вдвох, то платять подвійну ціну – додає директор дитячого-розважального закладу Тетяна Якубовська.

Анастасія разом із донькою сьогодні вперше побували на атракціоні та залишились задоволеними.  Аврорі всього 2 роки, тож в парку її супроводжувала мама.

Нам дуже подобається, обов’язково завітаємо ще раз. Гарна розвага і на свіжому повітрі! – ділитися мама Аврори.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...