Мед Атлант

Цьогоріч у Франківську до міської казни надійшло понад 3 мільйони гривень за паркування

Сьогодні, 27 вересня, в Івано-Франківську на оперативній нараді обговорили тему паркування у місті.

Інспектори щоденно інспектують проблемні ділянки та притягають винних до адмінвідповідальності. Найбільшу кількість порушень фіксують на вулицях Мельничука, Крушельницької, Грушевського, Коновальця, Мельника, Шпитальній, Любомира Гузара, Сахарова, Мазепи, Бельведерській, Січових Стрільців, Чорновола та Пилипа Орлика, – каже мер міста Руслан Марцінків.
З початку року інспектори склали 16 310 постанов. А от в серпні за весь період діяльності отримали найбільший дохід до міського бюджету понад 625 тис грн. А загалом у цьому році до казни надійшло 3 млн 625 тисяч.
Найчастіше кермувальники не гребують зупинкою під забороненими знаками, на тротуарах, зелених і пішохідних зонах. Також є відповідальність за несплату вартості паркування.
Інспектори фіксують і це каратимуть 20 кратним розміром вартості 1 години паркування. А за паркування на пільгових місцях, ті хто не мають на це прав, муситимуть сплатити 30 кратний розмір. Нещодавно особисто перевірив роботу паркоматів – працюють справно. Тому закликаю користуватися ними та дотримуватися правил паркування. Бо залишені автівки будь-де будуть оштрафовані, – додає мер.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...