Мед Атлант

Путін завершив незаконну анексію територій 4 областей України

Президент росії Володимир путін підписав “закони про прийняття” до російської федерації захоплених територій Луганської, Донецької, Запорізької та Херсонської областей України.

5 жовтня путін підписав закони про ратифікацію “договорів” про приєднання та федеральні конституційні закони про “прийняття” як суб’єктів рф, як пишуть російські пропагандисти, “ДНР, ЛНР, Запорізької та Херсонської областей”.

Зазначимо, що для територій окупованих Херсонської та Запорізької областей у Кремлі навіть видимість “республік” не створювали – анексували так.

Путін призначив Дениса Пушиліна тимчасовим виконувачем обов’язків “глави ДНР”, Леоніда Пасічника – тво “глави ЛНР”, Євгена Балицького – тво “губернатора” Запорізької області, Володимира Сальдо – тво “губернатора Херсонської області”.

Саме з цими особами російський президент 30 вересня підписав фіктивні й юридично “договори” про прийняття окупованих територій українського сходу та півдня  до складу рф.

Херсонський ставленик Кремля Кирило Стремоусов уже заявив, що митний контроль на межі між Херсонською областю та Кримом перестав існувати.

 

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...