Мед Атлант

Журнал «Місто» уже у продажі!

У свіжому випуску читайте:

  • Вона роками попереджала про небезпеку з боку росії, а її кляли останніми словами. Риторика радикальної свободівки Ірини Фаріон не змінилася і сьогодні. За що її демонізували, чи прагне влади, та чому росіяни так бояться Бандеру- читайте в ексклюзивному інтерв’ю.
  • Успішний політик, дипломат, колишній міністр інфраструктури та двоюрідний праправнук Богдана Лепкого. Після повномасштабного втрогнення він не вагаючись, пішов боронити країну. Про ілюзії, яких варто позбутися та, як не втрачати оптимізму в умовах війни, зі сторінок журналу розповідає Володимир Омелян.
  • Чи стане реальністю долар по 50 і яким прогнозам щодо валютного курсу на наступний рік варто вірити? Експертні думки про ситуацію, що хвилює сьогодні ледь не кожного українця, у матеріалі – «Гривня врятує армію».
  • Війна, яка за задумом путіна, мала бути кількаденним бліцкригом, триває уже понад півроку. Та усі конфлікти рано чи пізно завершуються. Тож якою буде повоєнна Україна? Кілька можливих сценаріїв з досвіду інших країн читайте на сторінках свіжого випуску.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...