Мед Атлант

Барбершоп для автіток: франківців зі своїми машинами запрошують на крутий детейлінг

Чисте скло, наполірована автівка, блискучі диски. Чистота та зовнішній вигляд автомобіля завжди є візитівкою її власника. А увага до дрібниць – це основа преміумдогляду за автомобілем.

«VOLT DETAILING» наче спа-салон для вашої улюбленої «ластівки». Полірування кузова, відновлення прозорості фар, антигравійний захист, нанесення захисного покриття, хімчистка чи професійна мийка – тут точно знають, як зберегти розкішний вигляд автівки, наче з салону, повернути їй колишній блиск та захистити від  дрібних пошкоджень у майбутньому.

Поняття традиційної мийки поволі відходить у минуле. Послуги, які пропонує наша студія, – це комплексний і детальний догляд за автомобілем. Головною його особливістю є увага до всіх деталей, а не просто миття кузова чи натирання пластику у салоні, – розповідає співзасновник студії Назар Синеджук.

Чимало людей не знають, як правильно дбати про свою машину. Саме тому з часом на ній з’являються подряпини, замитості, затертості та сколи. І звичайною мийкою тут уже не допоможеш. Як і при специфічних забрудненнях.

Ми маємо спеціальну «хімію», яка у правильних руках професіоналів дозволяє творити чудеса. Насправді догляд за автомобілем – це ціла наука. Очищенню, поліруванню та захисту піддаються практично всі елементи кузова: як внутрішні, так і зовнішні. Антигравійна плівка, переконують професіонали, – найкращий захист авто від дрібних пошкоджень, який на сьогодні існує, – додає Назар.

Захистити можна як окремий кузовний елемент, так і зони ризику чи увесь кузов. І коли під час їзди «зловите» камінець, він просто замортизує, не залишивши на машині жодного дефекту. Навіть якщо під час експлуатації покриття дещо понищиться, його з легкістю можна переклеїти, а сама автівка залишиться цілою та не потребуватиме фарбування.

Окрім антигравійних плівок, хлопці клеять вінілові – для зміни кольору авто. А також плівки з різноманітними принтами та малюнками будь-якого дизайну. Популярна послуга – антихром, коли хромовані зовнішні елементи заклеюють чорним кольором для ефектнішого вигляду авто. Популярними є послуги з реставрації сколів та подряпин.

У «VOLT DETAILING» є і власна школа детейлерів. Навчання цікаве не лише людей, які хочуть працювати в цій сфері чи відкрити свою студію, але й  автовласникам, які люблять самі доглядати за своїм авто. Якщо порівнювати традиційну мийку та цю студію, то це як звичайна перукарня і барбершоп, тільки для автівок.

Діє у студії й послуга самообслуговування. Клієнти можуть обрати та забронювати зручний час і попрацювати зі своїм авто самотужки. Тут створені усі умови для комфортної мийки, полірування чи хімчистки. Або ви можете залишити автівку професіоналам та скористатися «підмінним авто». Актуальна і цікава послуга –  «консьєрж сервісу»: вашу автівку заберуть і привезуть ідеально чистою вам додому. Для максимально зручного очікування на студії облаштували відповідну клієнтську зону, де є кава, кальян та ігрова приставка «Денді» – ви можете приємно провести тут час, поки ваша автівка миється.

Адреси детейлінгу в Івано-Франківську:

вул. Довженка, 4 ● вул. Ленкавського, 17 ● вул. Незалежності, 249-Б

тел.: (096) 814 15 46        Інстаграм:/volt.detailing        voltdetailing.com.ua

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...