Мед Атлант

Ворохтянський держлісгосп має нового очільника

Сьогодні, 13 жовтня,  у приміщенні ДП «Ворохтянський лісгосп» відбулося представлення нового керівника.

Від сьогоднішнього дня підприємство очолюватиме, колишній лісничий Кремінцівського лісництва Андрійків Богдан Михайлович. Зараз він працюватиме у статусі – тимчасово виконуючий обов’язки директора.

Про це повідомляє Ворохтянська селищна рада.

Презентувати нового очільника приїхав начальник Івано-Франківського обласного управління лісового та мисливського господарства Кокоць Сергій Юрійович. Обласний керівник у присутності працівників лісгоспу зачитав відповідне розпорядження та побажав професійного успіху новому керівнику.
Також на представленні нового керівника був присутній Ворохтянський селищний голова Олег Дзем’юк та керуючий справами виконкому Юрій Галик. Представники селищної влади привітали Богдана Михайловича із призначенням та принагідно побажали плідної та якісної праці на благо підприємства і громади загалом.
Під час зустрічі, Сергій Кокоць також повідомив присутніх, що станом на сьогодні зупинено всі процеси на державному рівні, щодо ліквідації чи укрупнення лісгоспів. З його слів, як мінімум до завершення 2022 року, наболіле питання ліквідації чи приєднання ДП «Ворохтянський лісгосп» до іншого лісогосподарського підприємства розглядатися не буде!, – йдеться у повідомленні.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...