Мед Атлант

Франківців запрошують на ВА IT Rally #2

У суботу, 29 жовтня, о 9:30 год в Науковому містечку «Нова Енергія» розпочнеться нетворкінг ВА IT Rally #2.

Програма ВА IT Rally #2 складається з доповідей та панельної дискусії.

У складний для України час кожен намагається внести свою лепту в нашу перемогу над загарбницькою армією росії. Разом з цим ми не забуваємо зростати професійно. Тому команда IT Rally організовує невеликі зустрічі, в рамках розвитку тематичних спільнот, частина виручених коштів з яких буде передана на потреби ЗСУ. Програма ВА IT Rally #2 складається з доповідей та панельної дискусії. На нашу подію ми запросили 4-ох успішних спікерів, які поділяться своїм досвідом реалізації бізнес-аналізу, – розповідає Managing partner at Webmil, Senior Delivery Manager at Intellias, організатор IT Rally та Design Village Іван Дячишин.

До круглого столу запрошено чотирьох спікерів, які поділяться своїм досвідом реалізації бізнес-аналізу.

  • Богдан Голод, Lead Business Analyst at EPAM Ukraine готує тему «Що робити бізнес-аналітику, коли весь бізнес проаналізовано?»
  • Антон Бабенко, Senior BA, SoftServe; тренер, IAMPM; співзасновник Badass BA (консалтинг, тренінги); співавтор подкасту «As a user I want to see»; бізнес-аналітик з 2007, а ІТ бізнес-аналітик з 2011. представить цікаву тему «Дискавері: типові пастки та помилки»
  • Ігор Юзовицький, UX Lead at DataArt, готує тему «Кількісні та якісні дослідження користувачів. Що це таке та як не зафакапити якщо ти BA?».
  • Максим Миронюк, Head of Digital Marketing at blago developer презентуватиме партнера ВА IT Rally #2.

Генеральний партнер заходу компанія blago developer.

Вартість участі 500 грн. Частину коштів передадуть для ЗСУ.

Захід відбудеться на нульовому поверсі Університету Короля Данила – Івано-Франківськ, вул.Є.Коновальця 35.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...