Мед Атлант

На 54-у році життя припинило битися серце депутата Івано-Франківської обласної ради

На 54-у році життя припинило битися серце депутата обласної ради VII і VIII демократичних скликань Василя Васильовича Гладуна.

Василь Гладун народився 14 січня 1969 року у селі Чорнолізці Тисменицького району Івано-Франківської області.
В 1997 році отримав кваліфікацію інженера-механіка в Івано-Франківському державному технічному університеті нафти і газу за спеціальністю «Проектування, спорудження та експлуатація газонафтопроводів і газонафтосховищ». У 2007 році закінчив Прикарпатський національний університет ім. Василя Стефаника (інститут післядипломної освіти), здобув кваліфікацію менеджера-економіста, а в 2011 році отримав диплом спеціаліста за напрямком «Газонафтопроводи і газонафтосховища», інженер-механік.
З 1991 року Василь Васильович працював в нафтогазовій промисловості. Трудовий шлях розпочинав в Івано-Франківській базі ДП «Укрнафтогазкомплект» НАК «НАФТОГАЗ УКРАЇНИ», а в 2006 році був призначений директором цієї бази.
З 2011 року працював в Філії «Агрогаз». Розпочинав роботу з посади заступника начальника, а згодом став начальником Богородчанської дільниці виробничого відділення з вирощування продукції закритого грунту.
Василь Гладун був обраний депутатом Тисменицької районної ради двох скликань, а згодом двічі обирався депутатом Івано-Франківської обласної ради – у 2015 та 2020 роках.

За вагомий внесок нагороджений медаллю Української Автокефальної Православної Цервки «За вірність і відданість».

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...