Мед Атлант

В бою з російськими загарбниками загинув спецпризначенець з Франківська

Спецпризначенець з Івано-Франківщини Володимир Розвадовський загинув на Сумщині в бою з російськими загарбниками.

Старший оперуповноважений управління боротьби з наркозлочинністю в Івано-Франківській області Департаменту боротьби з наркозлочинністю Національної поліції України майор поліції Володимир Розвадовський з перших днів війни став на захист України.
Коли у 2014 році росія вперше здійснила агресію щодо України, одним з перших поїхав добровольцем на схід боронити кордони країни. Далі був полон. Його бойовим товаришам вдалося відтіснити ворога та врятувати полонених.
Повернувшись додому, Володимир продовжив службу у правоохоронних органах вже на посаді оперуповноваженого по боротьбі з незаконним обігом наркотиків. Полон не зламав патріота своєї країни. Навпаки ці всі події тільки зміцнили його. Тож коли 24 лютого 2022 року міста України почули перші сирени повітряної тривоги Володимир відразу прийняв рішення йти добровольцем на фронт.
Хто нас буде захищати, якщо не ми», – говорив Володимир своїм колегам та близьким. – Це наша країна, наша земля і ми її будемо боронити до останнього подиху.
Вже досвідченого воїна було зараховано до полку спеціального призначення Нацполіції України «Сафарі». В лавах цього спецпідрозділу Володимир боронив кордони країни від ворога до своїх останніх днів.
Він був кращий в роботі, для нього це була його стихія – боротьба зі злочинністю, – ділиться своїми спогадами колега Володимира, Вікторія Козачук. – Він хотів кращого майбутнього для своїх дітей та нашої країни, був налаштований саме боротися і стояти до кінця. Він вірив виключно у перемогу.
Загинув майор поліції Володимир Розвадовський 10 червня 2022 року під час бойового чергування на території Сумської області. Він пішов із життя як мужній офіцер – у бою. Захиснику було лише 36 років, які він відзначив за п’ять днів до загибелі.
У правоохоронця залишилися дружина, двоє діточок та батьки.
Поліцейська родина схиляє голови та низько вклоняється рідним Володимира. Вічна шана Герою, який загинув захищаючи незалежність нашої держави! Пам’ять про нього вічно житиме у наших серцях! – повідомляють в поліції.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...