Мед Атлант

Стало відомо, скільки грошей зібрала донька військового з Прикарпаття на авто для ЗСУ

Студентка Університету Короля Данила Вікторія Матвієнків разом з одногрупницями зібрала для військових ЗСУ 11 900 грн та 1 280 євро під час онлайн-аукціону. Дівчата продавали розмальовані простріляні гільзи.

Про це Суспільному повідомили у пресслужбі вишу.

Аукціон організував університет, щоб допомогти 102 окремій бригаді сил територіальної оборони ЗСУ купити авто. У цьому підрозділі воює батько Вікторії.

Наша творча та активна молодь навіть простріляні гільзи перетворила на витвори мистецтва. Таким чином мали на меті долучитися до збору грошей для купівлі авто 102 бригаді, — зазначає працівниця Університету Короля Данила Іванна Бабецька.

Під час онлайн-аукціону вдалося зібрати 11 900 грн та 1 280 євро. Перший лот продали за 2 500 грн, лот № 2 — 4 500 грн, лот № 3 — 2 500 грн, лот № 4 — 1 280 євро. Також на картку анонімними донатами отримали 2 400 грн.

Окрему вдячність хотілося б висловити нашим з батьком односельцям — емігрантам у Німеччині, які також долучилися до аукціону, придбавши гільзу з малюнком Москви, що палає, – сказала Вікторія Матвієнків.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...