Мед Атлант

Студенти франківського університету зібрали 205 000 гривень на потреби ЗСУ

Ректорат Університету Короля Данила, спільно з професорсько-викладацьким складом навчального закладу, допомагають ЗСУ від початку повномасштабного вторгнення.

З ініціативи проректорки Іванни Бабецької та відділу соціально-виховної роботи студенти Фахового коледжу УКД та університету упродовж місяця втілили серію волонтерських проєктів задля підтримки наших захисників. Організовані ними караоке, ярмарки, лотереї, аукціони дали змогу зібрати 205 000 гривень для наших захисників.
До відзначення Дня студента перший проректор УКД Михайло Косьмій вручив подяки та подарунки найбільш активним у навчальній, науковій, соціально-виховній та волонтерській діяльності студентам.
До вітань долучилися переможець «Голосу країни», викладач університету Сергій Лазановський та гурт 7teens Band. Спеціальний гість підсумкової програми збору коштів Роман Скорпіон, вітаючи студентів, подякував їм за зусилля, яких вони доклали,
допомагаючи нашим воїнам.
Серед подарунків – презентація спільного проєкту Університету Короля Данила та COAX Software Ukraine для студентів усіх спеціальностей та курсів УКД: вперше п’ятеро кращих студентів УКД зможуть отримувати стипендію (розмір стипендійного фонду 100 000 гривень в рік).

Розуміємо, що молоді сьогодні бракує повноцінного студентського життя у зв’язку з війною, тому мали на меті, перш за все, подарувати їм трохи позитивних вражень і віддячити за відданість і патріотизм, навчання та соціально-громадську роботу. Надіємося, нам це хоч на мить вдалося. Адже з такими патріотично налаштованими студентами ми направду переможемо, – наголосив ректор університету Мирослав Луцький.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...