Мед Атлант

У Франківську Церква Всіх Святих Землі Української відзначає третю річницю. ФОТО

Три роки тому, 17 листопада, була відкрита та освячена Церква Всіх Святих Землі Української, що на вулиці Івасюка в Івано-Франківську.

Про це повідомив міський голова Івано-Франківська Руслан Марцінків.
Мав приємність відвідати святкову службу. Хочу привітати громаду з третьою річницею. Дякую за можливість спільно молитися за нашу перемогу за наших воїнів, за здоров’я всіх присутніх та їх рідних. Особливо дякую за молитву. Адже, молитва набагато важливіша і сильніша за зброю. Тому дуже прошу молитися за наших воїнів, які на фронті самовіддано і мужньо боронять нашу землю. Просимо в Бога, щоб всі хлопці та дівчата повернулися живі, неушкоджені і з перемогою, – пише мер.
Отець Юрій Бурак каже, що три роки – то як маленька дитинка. Роботи ще дуже і дуже багато, але зараз найголовніша мета – підтримувати наших воїнів. Допомогти їм вистояти, допомогти їм перемогти.
Колись почав будівництво цієї церкви канцлер Івано-Франківсько-Галицької єпархії ПЦУ – протоієрей Василь Буряк. Він був дуже радий відкрити цей храм для прихожан. Однак, минулого року в березні його серце зупинилося. Для багатьох він був вчителем, батьком, наставником, другом, порадником та й просто опікуном для громади. Тому відслужили панахиду на могилі о. Василя.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...