Мед Атлант

В Лисці запрацювала нова поліцейська станція

Перша поліцейська станція розпочала свою роботу в смт. Лисець.

Відтепер кожного дня поліцейський офіцер громади Роман Ляцький допомагатиме місцевим мешканцям цілодобово. Він обслуговуватиме територію громади на новому службовому автомобілі Renault Duster. Відкриття чергової поліцейської станції стало можливим завдяки спільним зусиллям поліції та представників громади.
У відкритті станцій взяли участь начальник обласної поліції Сергій Безпалько, його заступник Остап Білейчук, керівництво Тисменицької поліції та представники місцевої влади.
Сергій Безпалько спершу оглянув умови роботи поліцейської станції. Це – просторе приміщення, зручне та сучасне, облаштоване відповідно до всіх потреб повсякденної роботи офіцера та обладнане необхідною оргтехнікою. Тут можна проводити прийоми громадян та одразу надавати їм правову допомогу.
Попри труднощі та воєнні дії у країні, безпека жителів була і залишається пріоритетним завданням поліції, і тісна співпраця місцевої влади та Головного управління Національної поліції в Івано-Франківської області має такий результат – це нова поліцейська станція. Поліція буде максимально наближена до потреб громади та зможе оперативніше реагувати на виклики мешканців Лисця та наближених сіл. Всі умови для цього є. Транспортний засіб теж є. Тож бажаю працювати на благо громади, для того, щоб люди завжди знали, що вони в безпеці, – зауважив Сергій Безпалько.
Ця поліцейська станція обслуговуватиме чотири населених пункти: смт. Лисець, а ще села Старий Лисець, Посіч та Стебник. Загалом, майже 8 тисяч людей, чиї права відтепер захищає 40-річний Роман Ляцький.
Колись оперативник, а тепер – поліцейський офіцер громади. Правоохоронець каже, щоби ефективно допомагати місцевим мешканцям, він цілодобово на зв’язку.
Поліцейська станція створена для людей Лисецької громади, щоб мешканці не добиралися до відділення, яке знаходиться в Тисмениці чи в Івано-Франківську, а можуть звернутися сюди. Я, як поліцейський офіцер, цілодобово на зв’язку. Я тут постійно, – каже Роман Ляцькій.
Поліція Прикарпаття робить усе для того, щоби кожен населений пункт, був безпечним для мешканців. А відтак збільшують присутність поліції в містах та селах.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...