Мед Атлант

У госпіталі від поранень помер командир взводу з Прикарпаття Тарас Луцишин

В одному із київських госпіталів від поранень помер військовослужбовець з Прикарпаття Тарас Луцишин. Боєць служив командиром взводу 1 навчальної механізованої роти 1 навчального механізованого батальйону, 

4 січня 2023 року внаслідок мінометного обстрілу села Кліщіївка Донецької області захисник отримав поранення. Про це повідомляє Рогатинська громада.

Гравець, тренер, меценат, капітан, а іноді трохи й лікар … Важко перелічити всі іпостасі земляка Тараса Луцишина, коли за першість району змагалась рідна ФК «Путятинці», – так згадують про загиблого.

18 травня 2022 року чоловік вступив до лав Збройних сил України.

Загиблий капітан Тарас Луцишин – достойний у всьому: добрий чоловік і батько, дбайливий син, надійний друг, колега, побратим і командир. Приклад для молоді, завжди принциповий та справедливий. Ніколи не уникав важких ситуацій, належно і без фальші приймав виклики долі, – йдеться у повідомленні.

Був у гарячих точках, виконував бойові завдання. Запам’ятався належним командиром, який ніс відповідальність за кожного побратима.

Народився загиблий Герой 16 листопада 1978 року у с.Путятинці. До 8-го класу навчався у сільській школі. Здобув освіту в Івано-Франківському фізико-технічному ліцеї та з відзнакою закінчив Івано-Франківський національний технічний університет нафти і газу.
Був кваліфікованим інженером-геологом. Працював на підприємствах газовидобувної галузі.

Без чоловіка залишилися дружина Уляна, син Данило та дочка Діана.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...