Мед Атлант

Чи можливо знайти у Франківську репетитора за 100 гривень за урок?

Терміново хочете підтягнути знання дитини з того чи іншого предмету? Вчитель у школі не має можливості приділити увагу вашому чаду на уроці, бо таких у нього 25? Треба підготуватися до ЗНО? В таких випадках всі радять звернутися до репетитора.

МІСТО вирішило з’ясувати, скільки ж зараз коштують такі послуги в Івано-Франківську.

Ціни за репетиторство в Івано-Франківську різняться. Вони залежать від кваліфікації репетитора, предмета і від поставленої мети. Тобто, чи це інтенсивна підготовка випускника до іспитів або ж потреба “підтягнути” якийсь з предметів. Для випускних класів заняття здебільшого дорожчі, для молодших школярів – дешевші.

Шукати репетиторів можна по-різному – починаючи від соцмереж до рекомендацій знайомих або ж звернутись по допомогу до шкільних вчителів.

Як показує статистика зміни вартості найпопулярніших предметів на онлайн-порталі БУКІ, ціни на заняття у репетиторів помітно впали в березні. Не виключено, що це пов’язано з падінням попиту на приватні уроки.

Однак вже у квітні ціни на заняття знову виросли, з деяких предметів – до рекордно високої вартості. Так, наприклад, середня вартість 1 години заняття з англійської мови в січні-лютому 2022 року зросла від 198 грн до 206 грн. У березні середня вартість впала до 181 грн, а в квітні виросла до рекордних 218 грн за 1 годину заняття.

Ціни в Івано-Франківську

Якщо ви бажаєте покращити свої знання з англійської, то заняття обійдеться вам від 80 до 900 гривень/година. За 80 гривень і трохи вище свою допомогу пропонують вчителі-початківці з досвідом один-два роки або ж студенти. Репетитори або викладачі, які мають від п’яти до 20 років досвіду, бажають отримувати за один урок не менше 200 гривень. Займатися можна як онлайн, так і офлайн.

Також наразі популярні такі мови, як французька, польська та німецька. Ціни за годину заняття з німецької коливаються від 80 до 500 гривень, година французької обійдеться від 80 до 350 гривень, а польська – від 80 до 500 гривень.

Додаткові заняття з української мови та літератури обійдуться вам від 80 до 400 гривень за 60 хвилин.

А ось щодо історії України, то тут ціни на репетиторство куди нижчі. Максимальна вартість за урок – 200 гривень. І це від вчителя з 20-річним досвідом. Аспіранти та студенти готові покращити ваші знання за 80-150 гривень. Приватні викладачі з досвідом роботи до п’яти років – за 200 гривень.

Математику для учнів 5-6 класів за 80-150 гривень для ваших дітей погодяться викладати студенти перших курсів або магістри. Вони обіцяють допомогти розібратися з найскладнішими завдання і довести дітям, що математика – це просто. Підготовка ж до ЗНО чи НМТ коштуватиме від 200 до 400 гривень. Викладачі з 10-річним і більше стажем обіцяють проводити цікаві заняття, доступно та зрозуміло пояснювати матеріал.

Природничі предмети

У цей розділ входить біологія, хімія, географія та фізика. Ці предмети для іспитів найчастіше обирають майбутні лікарі, фармацевти, вчителі та працівники вузькопрофільних підприємств.

60 хвилин репетиторства з біології вам обійдеться від 80 до 300 гривень.

А ось репетиторство з хімії дешевше. Якщо хочете підготуватися до ЗНО, то розраховуйте на 80-250 гривень з один урок.

Репетитори з географії беруть за одне заняття від 80 до 350 гривень. Є й такі, що хочуть 400-500 гривень. Ці викладачі з досвідом понад 10 років, які успішно підготували учнів до ЗНО й наголошують, що можуть розвивати дітей в декількох напрямках одночасно.

Від 100 до 250 гривень за одне заняття просять і репетитори з фізики.

Тож, як бачимо, якщо дитина займатиметься хоча б по годині на тиждень з трьома досвідченими репетиторами (українська мова, алгебра/геометрія та англійська), то доведеться віддавати не менше 700 гривень. Якщо ж бажаєте займатися по кілька годин, то це вдвічі дорожче.

Нагадуємо, Міністерство освіти і науки України запустили безкоштовні онлайн-уроки з різних предметів під назвою «Всеукраїнська школа онлайн». Там ви зможете знайти роз’яснення тем з математики, біології, хімії чи письма як для учнів молодшої школи, так і для старшої.

Це звичайні відеоуроки, де вчителі біля дошки детально розповідають кожну тему. Все точнісінько як в школі, тільки ви вдома за ноутбуком. Також вчителі дають домашнє завдання і рекомендують його виконувати для кращого засвоєння теми.
Уроки тривають від 15 до 40 хвилин. Все залежить від складності теми. Тож, кожен учень може спробувати разом із батьками або самостійно підготуватися до тематичної/семестрової контрольної чи навіть екзаменів.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...