Мед Атлант

Від початку великої війни на Алеї героїв міського кладовища Івано-Франківська поховали 67 бійців

Від початку повномасштабної війни на Алеї героїв міського кладовища в селі Чукалівка, поблизу Івано-Франківська, поховали 67 військовослужбовців. На інших цвинтарях громади похоронили ще 43 воїнів.

Про це на оперативній нараді у міського голови сказав директор комунального підприємства “Міська ритуальна служба” Андрій Хруник, повідомляє кореспондентка Суспільного.

За його словами, у 2022 році міське кладовище Івано-Франківська розширили на 2 гектари. На цій ділянці викорчували пеньки, позабирали сухі дерева та зняли верхній шар ґрунту. Її поділили на вісім секторів, між якими облаштували проїзди. Окрім цього, встановили місткості для води, сміттєві баки та туалет.

Також працівники ритуальної служби збільшили площу Алеї героїв, оскільки за вісім місяців повномасштабного вторгнення РФ виділену у 2022 році ділянку під поховання воїнів використали.

Це нас змусило залучити додаткову територію. Алею героїв довелося розширювати”, — пояснює Андрій Хруник.

Перевозять загиблих військовослужбовців Івано-Франківська спеціальним автомобілем-катафалком. Його “Міська ритуальна служба” отримала як гуманітарну допомогу.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...