Мед Атлант

Двоє прикарпатських спортсменів змагатимуться на чемпіонаті Європи з вільної боротьби

Ігор Никифорук та Валентин Блясецький представлятимуть Івано-Франківщину на чемпіонаті Європи з вільної боротьби серед чоловіків та жінок.

Змагання проведуть у квітні 2023 року в Хорватії, йдеться в сюжеті Суспільного.

Ігор Никифорук та Валентин Блясецький — вихованці “Академії боротьби Прикарпаття імені Василя Федоришина”. 11 лютого у Конча-Заспі на Київщині спортсмени пройшли відбірковий турнір на чемпіонат Європи з вільної боротьби.

Ігор Никифорук — п’ятиразовий чемпіон України. Він змагатиметься у ваговій категорії 70 кг. Хлопець каже: налаштований на перемогу, тому до євротурніру готується посилено.

“Настрій хороший, бо без цього не можна розраховувати на хороший результат. Важко зараз зосередитися на боротьбі, адже я часто думаю про хлопців, які віддають своє життя. Я дякую їм — усім ЗСУ. Якби не вони, зараз ми точно не тренувалися б і ніяких змагань не було. Вони борються там, а ми боротимемося тут”, — каже Ігор Никифорук.

Другий представник Івано-Франківщини — Валентин Блясецький — змагатиметься у ваговій категорії 61 кг. Щоправда, на відбірковому турнірі спортсмен травмував ногу. Зараз він проходить лікування та реабілітацію. Хлопець продовжує тренуватися та сподівається, що таки візьме участь у чемпіонаті.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...