Мед Атлант

Жорстоке поводження над твариною: франківка помістила єнота в пральну машину. ВІДЕО

Під час моніторингу соціальних мереж дільничний офіцер поліції Івано-Франківського районного Управління поліції виявив публікацію, в якій знущались з тварини – єнота.

“На відео, що опублікували в мережі, тварину помістили в барабан пральної машини. А опісля побутову техніку увімкнули. Наразі поліцейські встановлюють особу правопорушника, а також всі обставини події. Проводиться перевірка”, – повідомили в поліції.

Як стало відомо МІСТУ над твариною знущалася колишня студентка Івано-Франківського юридичного інституту НУ “Одеська юридична академія”.

В інституті одразу прокоментували жорстоке поводження дівчини.

Викладацький та студентський колективи Івано-Франківського навчально-наукового юридичного інституту НУ «ОЮА» різко засуджують відеодопис, що з’явився в мережі 21 лютого та на якому колишня студентка інституту дозволяє собі жорстоко поводитись з твариною.
Окремо акцентуємо, що дана дівчина вже два роки як не являється студенткою нашого закладу освіти та жодних важелів впливу на її поведінку, ні в адміністрації, ні в студентського колективу нажаль немає!!, – прокоментували в юридичному інституті.
Відео можете глянути за посиланням.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...