Мед Атлант

Нічні патрулювання та блокпости: прикарпатські поліцейські забезпечують правопорядок в області

Від початку війни на чинних контрольно-пропускних пунктах правоохоронці перевірили 500 тисяч осіб та понад 100 тисяч транспортних засобів. Виявили 214 водіїв, що керували у стані сп’яніння, загалом на керманичів склали 4320 адміністративних матеріалів за різні правопорушення.

Крім того, під час перевірок транспортних засобів поліцейські виявляють наступні правопорушення такі, як незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів, незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами, підроблення документів, підробка номерів вузлів та агрегатів транспортних засобів.
На блокпостах розшукано 6 осіб, котрі перебували у розшуку, а також 38 транспортних засобів.
Під час щоденних патрулювань поліцейські також виявляють правопорушення, пов’язані із незаконним виробництвом, виготовленням, придбанням, зберіганням, перевезенням чи пересиланням наркотичних засобів. Виявлено 684 таких правопорушень. Патрулями розшукано 8 осіб, які перебували у розшуку, а також 2 транспортні засоби.
Загалом поліцейськими складено понад 49 тисяч адміністративних протоколів.
Правоохоронці Прикарпаття і надалі продовжують дбати про безпеку та спокій громадян. А відтак посилено нести службу на території області. Відповідні заходи спрямовані на забезпечення публічної безпеки та порядку, профілактику правопорушень і надання допомоги громадянам.

 

 

 

 

 

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...