Мед Атлант

Для Богородчанської лікарні передали багатофункціональне ліжко- трансформер та прилад отоакустичної емісії

«Богородчанська ЦЛ» отримала для пологового відділу багатофункціональне ліжко- трансформер та прилад отоакустичної емісії для діагностики порушення слуху новонароджених.

Багатофункціональне ліжко-трансформер – це є великий внесок в розвиток акушерсько-гінекологічної допомоги при пологах. Народжуючи на цих ліжках, роділлі відчувають себе більш комфортно та спокійно. Сучасні ліжка є багатофункціональними, що дозволяє народжувати у зручному для жінки положенні, – повідомляють на сторінці лікарні.

Прилад отоакустичної емісії для діагностики порушення слуху новонароджених. Це обладнання надзвичайно цінне, оскільки, допоможе сотням дітей уникнути інвалідності, бути повністю соціалізованими та навчатись у загальних навчальних закладах.

Отакустичний тест швидко і точно оцінює функції периферичного відділу слухової системи навіть уві сні.

Скринінг слуху новонароджених і дітей раннього віку є стандартизованою автоматичною процедурою об’єктивного дослідження слуху, призначеною для швидкого і надійного виявлення дітей, у яких з високим ступенем ймовірності є порушення слуху.

З огляду на важливість раннього виявлення та своєчасну корекцію порушень слуху програма скринінгу слуху всіх новонароджених здійснюється у даний час більш ніж у 50 країнах. Слуховий скринінг новонароджених є складовою частиною програми раннього виявлення та корекції порушень слуху у дітей, спрямованою на покращення якості життя дітей з виявленими порушеннями за допомогою запобігання вторинним порушенням мовлення, затримки мовного розвитку, низької академічної успішності і психоемоційних розладів.

 

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...