Мед Атлант

Студенти Прикарпатського університету організували ярмарок на підтримку ЗСУ

В Івано-Франківську студенти Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника організували благодійний ярмарок, щоб зібрати гроші для українських бійців на передову.

Вони продавали солодощі та власноруч виготовлені вироби, повідомляє Суспільне.

“Часи війни — непрості. Наше майбутнє, майбутнє нашої держави залежить від військовослужбовців. Ми турбуємося про них, про їхній добробут”, — каже викладачка вишу Надія Кіндрачук.

Іванна Вінтонович разом з одногрупницями продає патріотичні картини, шопери, браслети та солодощі. Дівчина каже: виготовляли речі упродовж двох тижнів.

“Ми намагалися зробити вироби якнайкраще. Шопери самі шили, розмальовували, браслети, кільця теж самі плели та приготували випічку. Зараз дуже важливо допомагати Збройним силам України, тому що завдяки їм ми спокійно можемо спати”, — каже Іванна Вінтонович.

Долучилася до ярмарку й Альона Шаповалова разом зі своїми одногрупниками. Студентка каже: ціни на вироби виставляли, орієнтуючись на вартість схожих аксесуарів у магазинах.

“Це — вироби, створені своїми руками. Є браслети, сережки, кільця. Також дівчата спекли печиво, ми нарізали фрукти, робимо чай, каву. Є й таємні подарунки — ніхто не знає, що він отримає”, — розповідає Альона Шаповалова.

Усі вторговані гроші, каже викладачка університету Надія Кіндрачук, перерахують координаційному центру “Save Ukraine Now”, який допомагає військовим.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...