Мед Атлант

7 людей загинули, серед них дитина, і 17 травмовані після влучання ракети в будинок в Умані

В Умані Черкаської області російська ракета влучила у житловий будинок, 7 людей загинули, ще 17 – травмовані.

Внаслідок нічного ракетного удару по багатоповерхівках в Умані на Черкащині кількість загиблих зросла. Станом на 09:02 загинуло шестеро людей.

Про це повідомив голова ОВА Ігор Табурець.

“На жаль, уже маємо шістьох загиблих унаслідок ракетних обстрілів. Ще дев’ятеро – в лікарні. Рятувальна операція триває”, – повідомив він.

Станом на 9:27 Клименко повідомив, що уже знайшли 7 загиблих, серед яких дитина.

В Умані на місці влучання російської ракети у житловий будинок працюють служби ДСНС, поліція та медики.

Президент Володимир Зеленський повідомив, що унаслідок ракетного удару по Умані пошкоджено близько 10 багатоквартирних будинки.

“Цей російський терор має отримати справедливу відповідь від України та світу. І отримає. Кожна така атака, кожне зло проти нашої країни і людей наближає державу-терориста лише до провалу й покарання, а не навпаки, як вони думають. Ми не забудемо жоден злочин, не дамо жодному окупанту уникнути відповідальності”, – написав президент України.

Кількість жертв в Умані зросла до 10, повідомили в МВС. Зруйновано під’їзд, в якому проживали 109 людей. Із 46 квартир 27 повністю знищені.

Станом на 10:10 загинуло 10 осіб (з них 1 дитина 2013 року народження), постраждало 18 людей (з них 11 госпіталізовано) та врятовано 17 осіб (з них троє дітей). До робіт від ДСНС залучено 148 осіб та 36 од. техніки, зокрема 2 кінологічних розрахунки.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...