Мед Атлант

У Франківську декламували твори Шекспіра, аби зібрати кошти для ЗСУ. ФОТО

В Івано-Франківську учні та студенти змагалися в акторській майстерності та англомовних декламаційних вміннях “Шекспіріада”, аби зібрати кошти для українського війська.

Про це повідомляє Факультет іноземних мов ПНУ ім. В. Стефаника.

Дійство відбулося До Дня народження видатного англійського драматурга Вільяма Шекспіра. Загалом зібрали 3 тисячі гривень для армії.

Під керівництвом професійних режисерів та акторів Театральної лабораторії “Плеяда” учні ліцеїв області та студенти ПНУ мали унікальну можливість вдосконалити свої театральні та декламаційні навички, вправляючись у “німецькому читанні” творів Шекспіра, виконуючи різноманітні тренувальні вправи та змагаючись у декламуванні англомовних п’єс та сонетів.

Учні ліцеїв та студенти не лише скористалися нагодою зазирнути «за лаштунки театру», отримати майстер-класи гри на сцені та відчути себе акторами театру Шекспіра “The Globe”: для найактивніших учасників факультет іноземних мов та керівники Театральної лабораторії підготували несподівані подарунки – унікальну канцелярію з логотипом факультету та безкоштовний місяць навчання акторському мистецтву в Театральній лабораторії “Плеяда”.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...