Мед Атлант

Тріумф франківських спортсменів на чемпіонаті Європи з Таеквон-До

Команда України посіла третє місце серед тридцяти країн учасниць і перше – серед юніорів на чемпіонаті Європи з Таеквон-До.

«Жовто-блакитні» здобули сім золотих, чотири срібні та дев’ять бронзових нагород.

23-26 квітня у румунському місті Клуж-Напока відбувся 37-й чемпіонат Європи з Таеквон-До серед дорослих і 28-й – серед юніорів.

У складі Національної збірної  України успішно виступили вихованці заслужених тренерів  Олега Солов’я,  Катерини Соловей та тренера-викладача Віталія Солов’я, які представляють Івано-Франківську ДЮСШ №1 – про це повідомляє  Івано-Франківська обласна державна адміністрація.

Артур Кузьмін, здобув перемогу у ваговій категорії +85 кг.   У командному спарингу юніорська збірна дівчат, до складу якої увійшли франківчанки Кіра Чекіс, Дарія Томенчук, та Лідія Приймак  здобули «золото».

Кіра Чекіс змагалась у  категорії «формальні вправи І дан», де було 50 учасниць і здобула срібло.

Лідія Приймак перемогла у ваговій категорії – 65 кг. серед юніорок. У цій категорії виступили 21 учасниця, та попри це вона впевнено дійшла до фіналу і  з рахунком 4-0 перемогла спортсменку з Норвегії.

Команда «Бронзові» – бронзова медаль у командному тесті сили  серед юніорок, до складу команди входили франківчанки, Лідія ПРИЙМАК, Дарія Томенчук і Кіра Чекіс.

Важливі юніорські здобутки отримав Тимофій Матвійчук (вагова категорія 50 кг) і переміг у п’яти поєдинках. Він став чемпіоном Європи. Денис Липовецький виступав у  одній з найконкурентніших вагових категорій (вагова категорія 62 кг.), в якій було 33 учасники.  Він впевнено переміг у фіналі чинного чемпіона світу.

 

 

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...