Мед Атлант

«Донбас-Прикарпаття» офіційно відкрився в Івано-Франківську

В Івано-Франківську відкрили державну реабілітаційну установу «Донбас-Прикарпаття».

В умовах сьогодення, коли вже другий рік в Україні триває війна, питання реабілітації має надзвичайно важливе значення. Разом із установою на Прикарпаття переїхали 50 відсотків працівників.

Сьогодні «Донбас-Прикарпаття» вже офіційно відкрився в Івано-Франківську. В ньому люди можуть отримувати послуги з соціальної, психологічної, фізичної , фізкультурно-спортивної реабілітації, медичного спостереження та медичної реабілітації. За час діяльності центру в нашій області тут вже проходили реабілітацію військовослужбовці, люди з інвалідністю. Усі вони задоволені якістю послуг та позитивно відгукуються про роботу спеціалістів центру, – зазначила голова Івано-Франківської ОВА Світлана Онищук.

Приходити сюди можуть ті, хто потребує процедур для покращення здоров’я. Особливо це актуально для тих, хто повертається з війни.

«Зараз проходжу реабілітацію. Проходжу різні процедури, масажі. Такі центри потрібні, бо самотужки важко самому відновитися. Тому потрібна допомога спеціалістів», – каже Віктор Мурга – колишній військовослужбовець.

32-річний Володимир Онуфрик вже двічі встиг пройти реабілітацію у центрі. Розповідає, що ефект досить помітний. А саме тому, що до лікування тут підходять комплексно. Тому важливо не пропускати процедури.
«Є фізкультура, фізпроцедури, Дарсонваль, ультразвук, магнітотерапія, є психолог, розвиток мовлення, цікаво, класно. У нас домофон, і в ліфті кнопка, треба було високо пару раз дістати. Зараз я вже ключем дістаю з першого разу. На домофоні, або в ліфті кнопка 8 поверх, мені високо, а тепер можу натиснути. Оце такі результати перші. Бо в мене ішла реабілітація, щоби руки підняти вверх більше. Допомогло», – розповідає пацієнт реабілітаційного центру Володимир Онуфрик.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...