Мед Атлант

Калушанка стала лавреаткою премії імені Дмитра Бахматюка

19 травня під головуванням заступника міського голови Надії Гуш відбулося засідання комісії для визначення лауреата премії імені Дмитра Бахматюка у 2023 році.

Винагорода була заснована у 2018 році для відзначення досягнень випускника за три останні навчальні роки.
За підсумками роботи комісії лауреатом стала випускниця Калуського ліцею ім. Дмитра Бахматюка Семенюк Софія Ярославівна.
Впродовж двох років поспіль ліцеїстка здобула перемоги у фінальному етапі Міжнародного конкурсу з українознавства, в ІІІ етапі Всеукраїнської учнівської олімпіади з української мови та літератури.
Софія Семенюк має вагомі успіхи в музичних конкурсах та фестивалях. Вона нагороджена дипломами лауреата міжнародного конкурсу юних бандуристів «Волинський Кобзарик», ІV Всеукраїнського фестивалю-конкурсу бандурного мистецтва «Кобзарському роду нема переводу».
Щиро вітаємо випускницю 11 класу ліцею ім. Дмитра Бахматюка Софію Семенюк із визнанням та високою нагородою! Нових звершень на славу Калуша, Прикарпаття та України! Всім випускникам 2022-2023 року бажаємо успішно скласти національний мультипредметний тест, здобути омріяну професію та зробити вагомий внесок у розбудову мирної України!, – зазначив мер Калуша Андрій Найда.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...